MATERIAALIT SISUSTAMISEN AMMATTILAISILLE
Uusimmat

May 6, 2019

Etsitkö näyttävää ja laadukasta verhoratkaisua joka istuu luontevasti huonetilaan luoden miellyttävän ja pehmeän tunnelman? Windin verkkomaiset verhokankaat sopivat monenlaisiin tiloihin.

TUTUSTU "Room High" Santiagoon, Trinityyn ja Jubileen

Valikoimamme verkkomaiset ver...

May 2, 2019

Arkkitehtitoimisto Juhani Aallon kohde Maunulan kirkko sai uuden näyttävän sisustuksen. Sisustussuunnittelija Milla Björk-Vartiainen suunnitteli aulatilaan tunnelmalliset seinä- ja kattopinnat Wall and Decon Essential Wallpaper Kintsu-tapetilla.

 Maunulan kirkko.

 Kintsu...

May 2, 2019

Essential Wallpaper on uusi kokoelma näyttäviä tapetteja, joka toistaa mikro-kuvioiden maailmankaikkeutta: 3D-kuvioita, kohokuvia, kaiverruksia ja metallisen valon yksityiskohtia. Tapettien pintaa ei voi ihastella vain silmin, niitä täytyy myös koskettaa. 

Kohokuvi...

April 30, 2019

Windin mallisto tarjoaa laadukkaita paloturvallisia verho- ja sisustuskankaita jotka sopivat niin vaativiin julkitiloihin kuin yksityiskoteihinkin.

Paloturvallinen trevira Orangery Castle on valloittavan ilmeikäs verhokangas. Verhon kudos on läpikuultava, kevyt ja laske...

January 31, 2019

Voittoisa ”Not a stroke” tapetti kuuluu Wall&decòn OUT System mallistoon. Tapetin suunnittelija on Barter Projects. Voitto tuli “the Best Pipe Dream” kategoriassa.

September 8, 2018

Tältä näyttää uusittu Amarillo Ravintola, Sokos Hotel Virussa Tallinnassa. Raikas ja nuorekas ilme on saatu aikaan käyttämällä mm. Wall&Decòn DARK WAVE -tapetteja. Joko olet käynyt tutustumassa?

Suunnittelu: Visionary Design Partners Helsinki

Kuvat: Kim Ekman / Vison 51

T...

February 12, 2018

Uudistuneen Hotelli Scandic Simonkentän ravintolamaailman wc-tiloihin asennettiin Wall & Decon GOLDEN WIND Wet System tapetit viime vuoden lopulla. Lopputulos on upea, kuten kuvista näkyy!

August 31, 2017

Mkaksi Oy:n yhteistyökumppani, Corespacen tilasuunnittelujohtaja Päivihelena Hallanoro esitteli 29.9. Sylva ry:n uudet tilat Helsingin Kampin tuntumassa. Jo ovelta saapuessa kävijä huomaa eteisaulan tyylikkään ja kutsuvan tunnelman. Yhdistys on saanut Hallanoron suunni...

August 24, 2017

Sisustusmyymälä Picason henkilökunta tuntee sisustusalan trendit. Myymälä edustaa mm. laadukkaita Wind-kankaita.

August 14, 2017

Sisustusliike Camomille edustaa Belgialaisia Wind-kankaita ja Italialaisia Wall&Decon printtitapetteja Helsingin keskustassa, Runeberginkatu 35:ssä. Yrityksen omistaja, sisustussuunnittelija Pia Suihko ollut sisustusalan yrittäjänä vuodesta 2010. Hänen asiakaskunta koo...

Please reload

Please reload

Arkisto
Please reload

Tägit
Please reload

Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle