Choose language

Integraatiot

Yhdistä M2 kaikkiin tarpeellisiin ohjelmistoihin, kuten taloushallinto- ja HR-järjestelmiin.

M2 integraatiot
m2-integraatiot-1

Yhdistä M2 muihin järjestelmiin integraatioiden avulla

Tee kuluhallinnasta saumatonta ja helpota rutiineja yhdistämällä M2 kaikkiin tarpeellisiin ohjelmistoihin, kuten taloushallinto- ja HR-järjestelmiin. Integrointien avulla voit heittää hyvästit turhalle manuaaliselle työlle ja tuplakirjauksille.

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Automatisoi taloushallinnon rutiinitehtäviä ja yhdistä M2 tärkeimpiin taloushallinnon järjestelmiin, kuten kirjanpito-ohjelmaan. Integraation avulla tiedot uivat suoraan tarvittaviin järjestelmiin. Voit myös yhdistää matka- ja kuluhallinnan järjestelmän suoraan maksuliikenneohjelmaan, verkkopankkiin tai palkanlaskentajärjestelmään. 

NetvisorVisma Fivaldiprocountor-150x100EmCe

 

Toiminnanohjaus

Yhdistä M2 toiminnanohjausjärjestelmään ja liitä kuluja projekteille helposti. Voit myös asettaa projektikohtaisia hyväksyntäkiertoja. 

microsoft-150x100

sap-100x150

Visma Nova

lemonsoft-150x100CGI-150x100

 

HR-järjestelmät

Yhdistä matka- ja kuluhallinnan järjestelmä käytössäsi olevaan HR-järjestelmään ja hallitse henkilötietoja yhdessä järjestelmässä. Helpota käyttäjien hallintaa, kun tiedot uusista käyttäjistä ja hyväksyjistä sekä muutokset työntekijän tiedoissa liikkuvat automaattisesti M2:een.

Saima HR

mepco-150x100sympa-150x100

 

Arkistointi

Voit yhdistää matka- ja kuluhallinnan järjestelmäsi käytössäsi olevaan arkistointijärjestelmään, jolloin tietoja ei tarvitse lähettää manuaalisesti erillisinä tiedostoina vaan arkistointitiedot siirtyvät automaattisesti M2-järjestelmästä eteenpäin.

wintime-archive-150x100

CGI-150x100

 

Luottokorttiyhtiöt

Integroi yrityksen luottokortti järjestelmään. Yrityskortilla tehdyt ostot ja kuitit siirtyvät automaattisesti M2-järjestelmään käsiteltäväksi.

FirstcardEurocardAmerican Express Global Business Travel

S-Business

Pliant

zevoy_logo

 

Liikematkatoimistot

Helpota työmatkaajien arkea ja yhdistä matkahallinnon järjestelmä M2:een. Matkatilin kautta tehdyt ostot, lähetteet ja matkan tiedot siirtyvät suoraan käsiteltäväksi kulu- ja matkalaskujärjestelmään.

CWT

Travel Clearing

 

Onnistuuko integraatio myös muihin järjestelmiin?

Yllä on listattu vain muutamia järjestelmiä, joihin M2 on integroitu. M2 kulu- ja matkalaskujärjestelmä on mahdollista yhdistää käytännössä mihin tahansa järjestelmään asiakkaan tarpeiden mukaan. Katsomme aina tapauskohtaisesti, millaisia rajapintoja organisaatiossa tarvitaan ja toteutamme ne niin, että tarvittavat tiedot kulkevat sujuvasti.

Heräsikö sinulle kysymyksiä integraatioista? Myyntimme auttaa mielellään!

Ota yhteyttä

Mikko-JK-round

Mikko Joki-Korpela
Account Director
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762

Jesse-V-round

Jesse Vainio
Sales Manager
jesse.vainio@visma.com
050 435 6361

Dmitri-A-round

Dima Aho
Sales Manager
dima.aho@visma.com
040 590 7411