Choose language

Kulut ja kuitit puhelimeesi M2 Mobiililla

M2 Mobiili -sovelluksella teet kuluveloitukset, kuvaat ja liität kuitit laskulle, keräät kilometrit ja hyväksyt laskut.

M2 mobiili M2 mobiili
M2_mobiililla kululaskut

Kuluveloitukset

Helpoin tapa tehdä kululaskut

Yksittäisten kulujen käsittely onnistuu M2 Mobiilissa kuitin kuvaamisesta hyväksyttäväksi lähettämiseen saakka. Kun kulujen käsittely on tehty mahdollisimman helpoksi työntekijöille, saadaan kulut nopeammin maksuun ja kirjanpitoon.

M2_mobiili kuitit ja liitteet

Kuitit ja liitteet

Kuvaa kuitit ja lisää liitteet

M2 Mobiilin avulla otat kuitista heti kuvan, eikä se jää taskun pohjalle pyörimään. Voit myös lisätä puhelimen muistista kuvia ja liitteitä. Voit lisätä liitteen kululle suoraan sovelluksessa tai lähettää sen M2:n selainversioon.

M2_mobiili (4) (1)

Kilometrikorvaukset

Kilometrit talteen ajoista

Kerää ajotiedot napin painalluksella M2 Mobiilissa sinun tarvitsee vain aloittaa ja lopettaa matka, ja M2 laskee kilometrit puolestasi. Ajot voidaan kohdistaa matkalaskulle tai kilometriveloitukselle. 

Kilometrien keräämisessä voidaan hyödyntää myös Kihon ajoseurantalaitteita, jolloin kilometrien keräys tapahtuu automaattisesti.

Laskujen hyväksyntä

Hyväksy laskut missä tahansa

Hyväksy kulu- ja matkalaskut vaikka tien päällä M2 Mobiili -sovelluksen avulla. Hyväksyjille voidaan asettaa myös sijaisia.

M2_mobiili (5)-1

Näin teet kululaskun M2 Mobiililla

  1. Valitse M2 Mobiili -sovelluksessa “Luo uusi kulu” tai valitse käsittelyä odottava osto
  2. Ota kuva kuitista tai lisää liite laitteelta
  3. Lisää tarvittaessa puuttuvat tiedot
  4. Lähetä kulu hyväksyttäväksi – valmista tuli!
M2_mobiili (6)

Näin saat M2 Mobiilin käyttöön

  1. Lataa sovellus sovelluskaupasta etsimällä “Visma M2”.
  2. Kirjaudu normaalisti tietokoneellasi M2:n selainkäyttöliittymään.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta käyttäjän toiminnoista (omaa nimeä klikkaamalla) “QR-kirjautuminen Visma M2 mobiilisovellukseen”.
  4. Avaa M2-sovellus ja lue näytöllä näkyvä QR-koodi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.
  5. M2 mobiili on valmis käyttöösi!

Usein kysyttyä M2 Mobiili -sovelluksesta

Matkalaskun tekeminen onnistuu myös M2 Mobiilissa. Voit lähettää kuvaamasi kuitit ja liitteet sekä kilometrit mobiilisovelluksesta M2:n selainversioon, jossa pääset lisäämään loput tarvittavat tiedot matkalaskulle. Voit siirtyä M2-selainversioon suoraan mobiilisovelluksesta, mikäli organisaatiosi sen sallii.

Kun siirryt selaimen käyttöliittymään M2 Mobiili -sovelluksen kautta, laitteen pitää olla suojattu pin-koodilla, kuviolla, salasanalla tai sormenjälkitunnistuksella. Organisaatiosi voi edellyttää lisäksi erillisen PIN-koodin käyttöä.

Kilometriveloitukselle voidaan kerätä ajotiedot M2 Mobiili -sovelluksen avulla. Valitse sovelluksessa Matkat > Uusi matka > Aloita ajaminen. Kun matka on päättynyt, lopeta matka ja lähetä se M2:een jatkokäsiteltäväksi painamalla “Lähetä matka”.

Ajot voi halutessa siirtää kohdistamattomina M2:een ja kohdistaa ne tarpeen mukaan joko matkalaskulle tai kilometriveloitukselle. Ajotietoja voidaan muokata sekä lisätä selainversiossa. Korvaukset lisähenkilöiden kilometreistä voidaan myös lisätä selaimessa. 

Mikäli käytössänne on Kihon ajoseurantalaitteet, kilometrien keräys tapahtuu automaattisesti ja kerätyt ajot käsitellään M2 Mobiili -sovelluksella (Kiho on lisämaksullinen palvelu). Lue lisää Kihosta 

M2 Mobiili -sovelluksen käyttö edellyttää, että organisaationne on sallinut mobiilisovelluksen käytön. Tarkista oman oman organisaatiosi M2-pääkäyttäjältä, onko M2-mobiilisovellus teillä käytössä.

Ota yhteyttä myyntiin

Mikko-JK-round

Mikko Joki-Korpela
Account Director
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762

Jesse-V-round

Jesse Vainio
Sales Manager
jesse.vainio@visma.com
050 435 6361

Dmitri-A-round

Dima Aho
Sales Manager
dima.aho@visma.com
040 590 7411