Choose language

Tietoturva

 

Yleistä

Tuotteiden laatu ja tietoturva ovat erittäin tärkeitä asioita Vismalle. Kehittäjinä pidämme huolta, että ratkaisumme vastaavat käyttäjien asettamiin korkeisiin vaatimuksiin ja laadukkaan tietoturvan ohella ne ovat erittäin toimintavarmoja. Asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä omaan ydintoimintaansa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme, joita mittaamme sekä sisäisillä että standardoiduilla mittaristoilla. Olemme hankkineet ulkopuolisen tahon myöntämiä sertifikaatteja todistukseksi tuotteidemme ja toimintamme turvallisuudesta ja laadusta, kuten tietoturvasertifikaatin (ISO/IEC 27001), tuotekehitykselle laatusertifikaatin (ISO 9001) ja ISAE-varmennuslausunnon (ISAE 3402 type 2). Olemme myös jäseninä erilaisissa ohjelmistoalan yhdistyksissä ja organisaatioissa.

ISO 27001 sertifikaatti Visman tuotteilla

Matka-ja kuluhallintajärjestelmä, joka on

Todistetusti tietoturvallinen

M2-järjestelmälle on myönnetty tietoturvasertifikaatti ISO/IEC 27001 (Information Security Management System). Tämä tarkoittaa, että palveluidemme tietoturva on standardissa määritellyllä tasolla. Käytännössä kyseessä on ulkopuolisen auditoijan todistus siitä, että kyseisten ohjelmien tietoturvan kehittäminen on jatkuvaa työtä, ja tietoturvan riskienhallintaa toteutetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. 

M2-järjestelmän tuotekehitys on sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmään (Quality Management System). Tavoitteenamme on toteuttaa kestävää liiketoimintaa, johon liittyy mm. korkea asiakastyytyväisyys, luotettavuus sekä tuotteiden ja toiminnan jatkuva, systemaattinen kehittäminen. Sertifikaatti osoittaa sitoutumistamme näihin tekijöihin. 

Lue lisää M2:n sertifikaateista ja auditoinneista Visman Trust Centeristä.

Haluatko tietää lisää?

Voit tutustua Visma Aquilan tietoturvastrategiaan täältä.


Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua henkilötietojen poistamisesta järjestelmästä, ota yhteyttä: privacy.aq@visma.com