Kaunis akustiikkataulu omalla kuvalla


Akustiikkataulun voi tehdä myös omalla kuvalla printattuna. Akustiikkahuopa on 170 cm leveää, joten suuretkin canvas-tyyliset akustiikkataulut on mahdollisia toteuttaa. Printattava kuva voi olla mustavalkoinen tai monivärinen.

Valikoimassa on 7 väriä joissa on kaunis huopatekstuuri sekä puhtaan valkoinen. Huopa soveltuu myös akustoivaksi verhoksi tai paneeliverhoksi. Huovan tilausaika noin 3 viikkoa, minimitilaus 1 m. Kuvan printtaus/toimitus noin 3-4 päivää.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle