Please reload

Uusimmat

Julkitilaan suunniteltu uusiokangas valmistetaan 100%:sti kierrätysmateriaalista

April 11, 2017

 

Ympäritöystävällistä ja kestävää designia: Rivet-verhoilukangas valmistetaan 100%:sti kierrätysmateriaalista.

 

Paloturvallinen Rivet-julkitilakangas kudotaan REPREVE® kuidusta, joka on luotu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Sisustuskankaassa on ylellisen villan tuntua ja sillä on korkeat kulutuksenkesto ominaisuudet: Martindale 80 000. Kangas soveltuu erinomaisesti vaativien julkitilakalusteiden verhoiluun ja sisustukseen - myös verhoiksi akustiikan hallintaan.

 

 

Rivet-sisustuskangasta on saatavilla 33 kauniissa värissä ja sen kudospinta tarjoaa yksilöllisiä sävyjä ja hienoja yksityiskohtia. Kangas on kudottu kevyesti kuvioidulla säkki-kudoksella, jonka pinta jäljittelee himmeän villan kiiltoa.

 

”Rivet-verhoilukangas on hyvä esimerkki siitä, kuinka nykyään voidaan yhdistää tekstiilialan perinteitä ja nykyajan innovaatiota – näin voidaan löytää uusia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä uusiokankaan valmistustapoja. Muovipullot, joka muuten päätyisivät ympäristöjätteeksi, hyödynnetään kankaan valmistukseen. Yhden metrin kangaspalan valmistukseen tarvitaan vain 22 muovipulloa.” Jodie Padgett, Rivet-kankaan suunnittelija

 

Kangas: 100% polyester, leveys 140 cm, FR-laatu, 10 vuoden takuu /”Heavy duty”, Martindale 80 000. Lähde Design Insider: http://www.designinsiderlive.com/fixate-on-camiras-new-100-recycled-fabric-rivet/

 

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle