Please reload

Uusimmat

Westpro:n neuvottelutilan uusi tyylikäs tunnelma paloturvallisista materiaaleista

August 30, 2016

Espoon Haukilahdessa sijaitseva Westpro cc Oy:n suuri neuvottelutila on saanut uuden tyylikkään ilmeen. Vakuuttavan kokonaisuuden on suunnitellut sisustussuunnittelija Heidi Purola Tila consulting Finland Oy:stä. "Tässä projektissa laadukkaat tekstiilit olivat avainasemassa halutunlaisen tyylin ja tunnelman luomisessa. Erityisesti verhojen rooli oli suuri värimaailman muokkaajana, tilanjakajana sekä sisustuksen yhteen nivojana" Heidi Purola kertoo.

 

 

 

Mittatilauksena valmistetut hiekan sävyiset matot ovat Jabin Natura -valikoimasta alcantara -päärmeillä. Natura-sarjan matot ovat paloturvallisia ja kulusta kestäviä jolloin ne ovat ihanteellisia julkitilasuunnittelussa. Kuvan matto on valmistettu sisalista ja villasta.

 

Leveän takaseinän ikkunat muuttuivat verhojen ansiosta pehmeästi valoa suodattavaksi kokonaisuudeksi. Verhot toteutettiin Wind malliston Camel -kankaasta, joka on paloturvallinen ja sopii julkitilasuunnitteluun.

 

 

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle