Please reload

Uusimmat

Fiore Mio -tapetti kutsuu viihtymään Lahden seurakuntayhtymän uuteen kahvioon

August 26, 2016

Uusi Lahden Seurakuntayhtymän palvelutila avattiin kesällä Vapaudenkatu 6:ssa. Samoissa tiloissa toimii nyt myös Marian Kammarina tunnettu kahvila. "Jo ensimmäisistä päivistä alkaen kahvila saanut paljon kiitosta asiakkailta raikkaasta ja viihtyisästä tunnelmasta", kertoo Seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Jukka-Pekka Penttinen.  Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta erityisesti rohkeasta ja värikkäästä tapettivalinnasta ja joka luo tilaan iloisen tunelman. 

 

Sisustuksen suunnitellut sisustusarkkitehti Milla Björk-Vartiainen Arkkitehtitoimisto Juhani Aalto Oy:stä kertoo: "Lähtökohta oli haastava: tuoda virastotaloon vanhan mummon kammarin tunnelmaa. Päädyimme tuomaan iloisia ja näyttäviä elementtejä maustettuina mummola viitteillä. Tilaan tuodaan vielä näyttävät valaisimet ja myyntitiskin taakse kauniita seinälautasia eri vuosikymmeniltä."

 

 "Wall&Decon tapetti Fiore Mio oli yllättävän helppo ja nopea asentaa seinälle", kertoo rakennustöistä vastannut huoltomestari Pari Suontama. "Soitimme ennen tapetin lasennusta Mkaksi Oy:lle ja tarkistimme, kuuluuko rullien mukana tullut liisteri seinään vai tapettiin. Seinään se kuului ja tapetit saatiin seinälle nopeassa tahdissa." Suontama kertaa.

 

 

 

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle