Please reload

Uusimmat

Akustiikkaverhoilla hallitset avaran tilan kaikua ja kovan äänen kulkua

August 10, 2016

 

Mkaksi -valikoimaan kuuluu myös laadukkaita akustiikkavehokangaslaatuja. Malliston kankaat ovat eri asteisesti läpikuultavia, hyvin laskeutuvia ja ne  suodattavat kauniisti valon kankaan läpi huonetilaan. Värinkestävyys on erittäin hyvä myös voimakkaassa auringonvalossa. Materiaalit ovat julkitiloihin soveltuvia, FR-laatua. Verhon helmaan on saatavilla tilauksesta myös lyijynauha, jolloin verho laskeutuu kauniisti.

 

Rakentaminen suosii tänä päivänä korkeita, avara tiloja ja suuria ikkunoita ja silloin häiritsevä kaiku hankaloittaa usein tilan käyttöä. Kaikua ja tarpeetonta kovan äänen kulkua voidaan hallita hyvällä akustiikkatekstiilisuunnittelulla. Oikeaoppisesti asennetut akustiikkaverhot ja akustiikkapaneelit sekä paksut matot ​ vaikuttavat ratkaisevasti onnistuneeseen akustiikan hallintaan. 

 Verhokankaan voi tilata myös lyijynauhalla. Kuvassa SomSoc-kangas.

 

Dacsac , väri 170-5457-9 (pronssi)

Dacsac, väri 990-5457-9 (musta)

 

 SomSoc, väri 290-6457-9 (tumma harmaa)

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle