Please reload

Uusimmat

Sylva ry:n uudet raikkaat toimitilat Helsingin keskustassa avattiin

August 31, 2017

Mkaksi Oy:n yhteistyökumppani, Corespacen tilasuunnittelujohtaja Päivihelena Hallanoro esitteli 29.9. Sylva ry:n uudet tilat Helsingin Kampin tuntumassa. Jo ovelta saapuessa kävijä huomaa eteisaulan tyylikkään ja kutsuvan tunnelman. Yhdistys on saanut Hallanoron suunnitelmien mukaiset uudet toimivat tilat, joissa on riittävästi neliöitä ja muuntamismahdollisuuksia tarpeen mukaan.

 

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta sairastuu syöpään Suomessa. Sylva ry:n tehtävä on toimia kanssakulkijana ja olla läsnä lasten, nuorten ja perheiden arjessa - tarjota tukea, tietoa, kuntoutusta ja virkistystä. Uudet toimitilat tarjoavat paikan, jossa voi kiireettä tavata ja keskustella.

 

Sylvan oleskelutilaan on suunniteltu raikkaan keltainen sohvaryhmänurkkaus. Istutinilaa löytyy runsaasti L-muoisen sohvan ansiosta. Instabilelab-tapettien värit on räätälöity  suunnitelman mukaisesti.

 

Sinisävyinen neuvottelutila tarjoaa tilaa noin 10 hengelle.

 

Työhuoneet toimivat myös rauhallisina asiakkaiden kohtaamispaikkoina. Kauniit tekstiilit tuovat pehmeää, kodinomaista tunnelmaa.

 

 Sylvan sinisävyinen työhuone.

 

Corespacen Päivihelena Hallanoro esitteli tilat projektissa olleille yhteistyökumppaneille. Mkaksi Oy edusti Sylvan hankkeessa Instabilelab-malliston paloturvallisia printtitapetteja.

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle