top of page

Sisustusliike Camomille Helsingin Töölössä

Sisustusliike Camomille edustaa Belgialaisia Wind-kankaita ja Italialaisia Wall&Decon printtitapetteja Helsingin keskustassa, Runeberginkatu 35:ssä. Yrityksen omistaja, sisustussuunnittelija Pia Suihko ollut sisustusalan yrittäjänä vuodesta 2010. Hänen asiakaskunta koostuu pääosin yksityisasiakkaista ja sisustussuunnittelijoista. Pia suunnittelee myös projektikohteisiin, lähinnä pääkaupunkialueelle.

"Camomillen toiminta on kasvanut ja henkilökuntaamme on onneksi tulossa uusi vahvistus sisustussuunnittelun puolelle. Voimme palvella asiakkaitamme nyt entistä paremmin" Pia Suihko summaa. "Me pystymme saattamaan vaativatkin suunnittelukokonaisuudet loppuun saakka - tekstiilisuunnittelun lisäksi projektiin voi kuulua esimerkiksi seinien siirrot, maalaus- ja tapetointityöt".

Camomillen valikoimaan kuuluu myös piensisustustuotteet.

Camomillen muhkea ja näyttävä tyynyvalikoima.

Sisustusliike Camomillen näyteikkuna tarjoaa sesonkituotteita ja sisustusideoita.

Liike sijatisee Etu-Töölössä, Runeberginkatu 35:ssä. Vanha, kaunis rakennus edustaa Töölölle tyypillistä tiiliarkkitehtuuria.

Katso lisää tietoa liikkeestä : camomille.fi

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page