top of page

Palace-pellavaverhon kiinnitys


Windin malliston Palace-pellavakangas on unelmankevyt vaihtoehto tyylikkäälle verholle ja tilanjakajalle. Pehmeitä, maanläheisiä värivaihtoehtoja löytyy 10 kpl. Valitsimme valkoisen pellavan, nro 9, toimistoon tilanjakajaksi.

Palace-kangas on 100% pellavaa, kankaan leveys 315-320 cm. Vesipesu sallittu, 30 astetta. Malliriippuja (24,00 eur alv 0%) voi tilata suunnittelutyön apuvälineeksi osoitteesta myynti@mkaksi.fi.

Pellavaverhoon ommeltiin leveä rypytysnauha verhon kiinnitystä varten. Rypytysnauha antaa verhon laskoksille kaunista ryhtiä ja mahdollistaa muovisten kiinnityskoukkujen asennuksen halutulla välillä. Tässä verhossa rypytysnauhan rypytystä ei tehty, vaan verho haluttiin asentaa "wave"-laskoksilla. Wave-laskokset saadaan täsmällisillä väleillä käyttämällä kiskoliukuja jotka on kiinnitetty ohuella nauhalla toisiinsa.

Täsmälliset Wave-laskokset saadaan käyttämällä kiskoliukuja, jotka on kiinnitetty ohuella nauhalla toisiinsa. Kuvassa liukuja yhdessä pitävä nauha on osittain sukeltanut kiskon uraan piiloon. Liukujen väli on noin 6 cm.

Pellavainen verho asettui todella kauniisti. Asensimme verhokiskoon nauhassa kiinniolevia liukuja ja kiinnitimme verhokoukut rypytysnauhaan säännöllisin välein.

Palace-pellavakangas on läpikuultava, mutta verhoon saa runsaammalla kangasmäärällä enemmän pehmeää peittävyyttä.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page