top of page

Kuinka remontoida wc näyttävästi

Kun wc-tilat kaipaavat uutta raikasta ilmettä ja tilan tuntua, on märkätiloihin sopiva kuvatapetti paras vaihtoehto. Pieneen tilaan saadaan yllättävän paljon suuremman tilan tuntua valitsemalla osuva tapetin kuva-aihe. Sisustusuunnittelija Tarja Lammi valitsi Wall and Decon De Prospectiva -tapetin http://www.wallanddeco.com/it/221-products--Contemporary-Wallpaper--2013--De-prospectiva.

De Prospectiva -tapetti on rajattu tiukasti wc-tilaan, todellisuudessa printtitapetin kuva-aihe mukautuu myös pitkälle seinälle.

Vessan remontti käynnissä, tapetti on juuri saatu asennettua paikoilleen. Lattialaatan ja tapettiseinän välissä on siisti, kosteutta kestävä silikoninauha. Wall and Deco WET SYSTEM -tapetti kestää kosteutta, suoraa vesisuihkua ja vedellä puhdistusta.

De Prospectiva-tapettia on saatavana myös harmaa-valkoisena. Väri antaa tyylikkään, graafisen silauksen. Puhdistusta ja kulutusta kestävät WET SYSTEM ja CONTEMPORARY kuvatapetit sopivat sekä julkitilaan ja kotiin.

Tapetoitavasta seinästä toimtetaan aina tarkka mallennoskuva - kuva toimitetaan viikossa (pdf). Tapetin toimitusaika viisi viikkoa. Pakkaus sisältää tapettirullat, kiinnitysliisterin ja viimeistelyaineet. WET SYSTEM tapettivuodan leveys on 94 cm, jokainen vuota on numeroitu helpottamaan asennusta.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page