top of page

Julkitilaan suunniteltu uusiokangas valmistetaan 100%:sti kierrätysmateriaalista


Ympäritöystävällistä ja kestävää designia: Rivet-verhoilukangas valmistetaan 100%:sti kierrätysmateriaalista.

Paloturvallinen Rivet-julkitilakangas kudotaan REPREVE® kuidusta, joka on luotu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Sisustuskankaassa on ylellisen villan tuntua ja sillä on korkeat kulutuksenkesto ominaisuudet: Martindale 80 000. Kangas soveltuu erinomaisesti vaativien julkitilakalusteiden verhoiluun ja sisustukseen - myös verhoiksi akustiikan hallintaan.

Rivet-sisustuskangasta on saatavilla 33 kauniissa värissä ja sen kudospinta tarjoaa yksilöllisiä sävyjä ja hienoja yksityiskohtia. Kangas on kudottu kevyesti kuvioidulla säkki-kudoksella, jonka pinta jäljittelee himmeän villan kiiltoa.

”Rivet-verhoilukangas on hyvä esimerkki siitä, kuinka nykyään voidaan yhdistää tekstiilialan perinteitä ja nykyajan innovaatiota – näin voidaan löytää uusia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä uusiokankaan valmistustapoja. Muovipullot, joka muuten päätyisivät ympäristöjätteeksi, hyödynnetään kankaan valmistukseen. Yhden metrin kangaspalan valmistukseen tarvitaan vain 22 muovipulloa.” Jodie Padgett, Rivet-kankaan suunnittelija

Kangas: 100% polyester, leveys 140 cm, FR-laatu, 10 vuoden takuu /”Heavy duty”, Martindale 80 000. Lähde Design Insider: http://www.designinsiderlive.com/fixate-on-camiras-new-100-recycled-fabric-rivet/

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page