Katso video: Talon ulkoseinään hurja muodonmuutos tapetilla


Wall and Deco on tuonut markkinoille OUT SYSTEM tapetin, joka on tarkoitettu rakennuksen ulkoseiniin. Tapetti kestää sadetta, lunta, pakkasta, aurinkoa ja kuumuutta. Pinta on helppo pitää puhtaana, eikä siinä näy ajan tuomat vaikutukset kuten tasaisessa seinämateriaalissa (maalatut ja rapatut pinnat).

Katso asennusvideo: https://www.youtube.com/watch?v=xBpOm0-GZW0

OUT SYSTEM tapetti antaa rajattomasti uusia mahdollisuuksia rakennusten saneerauksessa. Kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin perintesssä saneerausprojektissa; vähemmän rakennusjätettä, kevyt asennus vaatii vähemmän työmiehiä ja lyhyessä ajassa asennettavissa oleva tapetti vie vähemmän asennusaikaa. Katso lisää ideoita http://www.wallanddeco.com/en/15-collections--Out-System

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle