Please reload

Uusimmat

Tapetti omasta valokuvasta! Suunnittele uniikki tapetti juuri sellaisella kuvalla kuin haluat.

December 29, 2016

Valmistamme digiprintatut kuvatapetit omista kuva-aiheista mittojen mukaan. Kuvatapetin materiaali soveltuu projektikohteisiin, julkisiin tiloihin sekä koteihin. Omasta kuvasta valmistetut tapetit ovat yksilöllinen ja uniikki tapa sisustaa suuria tai pieniä huonetiloja.

 

Vain mielikuvitus on rajana, sillä voimme toteuttaa tapetin monenlaisista kuva-aiheista. Tapettiin sopivat hyvälaatuiset valokuvat, piirrokset, taidekuvat tai grafiikat. Valmiin kuvan voit ostaa myös netissä olevista kuvapankeista. Tarvittaessa Mkaksi -suunnittelijat auttavat sinua kuvavalinnoissa. Saat kauttamme myös kuvatapettien asennuspalvelun.

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle