top of page

Akustiikkaverhoilla hallitset avaran tilan kaikua ja kovan äänen kulkua


Mkaksi -valikoimaan kuuluu myös laadukkaita akustiikkavehokangaslaatuja. Malliston kankaat ovat eri asteisesti läpikuultavia, hyvin laskeutuvia ja ne suodattavat kauniisti valon kankaan läpi huonetilaan. Värinkestävyys on erittäin hyvä myös voimakkaassa auringonvalossa. Materiaalit ovat julkitiloihin soveltuvia, FR-laatua. Verhon helmaan on saatavilla tilauksesta myös lyijynauha, jolloin verho laskeutuu kauniisti.

Rakentaminen suosii tänä päivänä korkeita, avara tiloja ja suuria ikkunoita ja silloin häiritsevä kaiku hankaloittaa usein tilan käyttöä. Kaikua ja tarpeetonta kovan äänen kulkua voidaan hallita hyvällä akustiikkatekstiilisuunnittelulla. Oikeaoppisesti asennetut akustiikkaverhot ja akustiikkapaneelit sekä paksut matot ​ vaikuttavat ratkaisevasti onnistuneeseen akustiikan hallintaan.

Verhokankaan voi tilata myös lyijynauhalla. Kuvassa SomSoc-kangas.

Dacsac , väri 170-5457-9 (pronssi)

Dacsac, väri 990-5457-9 (musta)

SomSoc, väri 290-6457-9 (tumma harmaa)

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page