Please reload

Uusimmat

Joensuun verhotalo

May 16, 2016

 

 

Itäisessä Suomessa Joensuun Verhotalo on myynyt Wind -kankaita jo vuodesta 2007, kertoo liikkeen perustanut Ulla Lehtinen. Yrityksen perustamisen alkuvaiheessa liike sijaitsi Joensuun keskustassa Torikadulla ja vuonna 2013 uusi 200 m2 myymälä avattiin osoitteeseen Kauppakaari 1.

 

Myymälässä löytyy laadukas valikoima kankaita, sisustustuotteita ja tapetteja. Joensuun Verhotalo tarjoaa verhojen suunnittelun ja ompelupalvelun lisäksi myös sisustussuunnittelupalvelua koteihin ja julkisiin projektikohteisiin. Kankaiden tuntemus on ehdottomasti paras valttimme, summaa Ulla Lehtinen.

 

Lisätietoa myymälästä www.joensuunverhotalo.fi

 

 

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle