Tunnelmaa ja kodinomaisuutta Asokotien tiloihin


Asokodit uudisti toimitilansa: sekä toimistotilat että neuvotteluhuoneet saivat uuden, kotoisamman ilmeen. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Suunnittelutoimisto Kohinan sisustussuunnittelija Taru Vihne.

Vihne kertoo materiaalivalinnoista: ”Käytämme mielellämme Wall&Deco tapetteja sekä yksityis- että julkikohteissa niiden runsaan persoonallisen valikoiman ja mukautuvuuden vuoksi. Tapetilla saa muutoin tavanomaisestikin kalustettuun neuvotteluhuoneeseen tuotua vahvan yksilöllisen tunnelman”.

Muutos lähti liikkeelle Asokodin työntekijöiden haastatteluilla: jokaisen tarpeita kuunneltiin ja jokainen sai itse valita työhuoneessaan käytettävät materiaalin Taru Vihneen ehdottamista vaihtoehdoista.

Asokodin tekninen isännöitsijä Petteri Laitinen kertoo, että ”Remontti ylitti kaikki odotukset. Työntekijät saivat itse vaikuttaa työympäristöönsä, mikä lisää merkittävästi työmotivaatiota ja työn tuottavuutta.” ja jatkaa vielä: ”Emme varmasti olisi itse uskaltaneet tehdä niin rohkeita valintoja, kuin ammattilainen meille ehdotti. Lopputulos on nappiosuma: viihtyisä ja kodinomainen – ei mikään tyypillinen suomalainen toimisto”.

Asokodin neuvottelutiloissa keskustellaan asumisesta ja tehdään suuria päätöksiä. Petteri Laitinen kertoo, että tästä syystä oli erityisen tärkeää luoda – ja myös mahdollisimman viihtyisä ja kotoisa tunnelma jo yrityksen aulaan, missä asiakkaat otetaan vastaan. Tässä onnistuttiin erinomaisesti asiantuntevan sisustussuunnittelijan ja laadukkaiden, persoonallisten materiaalivalintojen avulla.

Arkkitehtitoimisto Kohina, Pälkäneentie 19 B, 00510 Helsinki,

puh:+358 50 3437075 www.kohina.eu

 

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square