Please reload

Uusimmat

Tunnelmaa ja kodinomaisuutta Asokotien tiloihin

April 14, 2016

 

 

Asokodit uudisti toimitilansa: sekä toimistotilat että neuvotteluhuoneet saivat uuden, kotoisamman ilmeen. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Suunnittelutoimisto Kohinan sisustussuunnittelija Taru Vihne.

 

Vihne kertoo materiaalivalinnoista: ”Käytämme mielellämme Wall&Deco tapetteja sekä yksityis- että julkikohteissa niiden runsaan persoonallisen valikoiman ja mukautuvuuden vuoksi. Tapetilla saa muutoin tavanomaisestikin kalustettuun neuvotteluhuoneeseen tuotua vahvan yksilöllisen tunnelman”.

 

Muutos lähti liikkeelle Asokodin työntekijöiden haastatteluilla: jokaisen tarpeita kuunneltiin ja jokainen sai itse valita työhuoneessaan käytettävät materiaalin Taru Vihneen ehdottamista vaihtoehdoista. 

 

Asokodin tekninen isännöitsijä Petteri Laitinen kertoo, että ”Remontti ylitti kaikki odotukset. Työntekijät saivat itse vaikuttaa työympäristöönsä, mikä lisää merkittävästi työmotivaatiota ja työn tuottavuutta.” ja jatkaa vielä: ”Emme varmasti olisi itse uskaltaneet tehdä niin rohkeita valintoja, kuin ammattilainen meille ehdotti. Lopputulos on nappiosuma: viihtyisä ja kodinomainen – ei mikään tyypillinen suomalainen toimisto”.

 

Asokodin neuvottelutiloissa keskustellaan asumisesta ja tehdään suuria päätöksiä. Petteri Laitinen kertoo, että tästä syystä oli erityisen tärkeää luoda – ja myös mahdollisimman viihtyisä ja kotoisa tunnelma jo yrityksen aulaan, missä asiakkaat otetaan vastaan.  Tässä onnistuttiin erinomaisesti asiantuntevan sisustussuunnittelijan ja laadukkaiden, persoonallisten materiaalivalintojen avulla.

 

Arkkitehtitoimisto Kohina, Pälkäneentie 19 B, 00510 Helsinki,

puh:+358 50 3437075 www.kohina.eu

 

 

 

 

Please reload

Seuraa meitä
Please reload

Tägit
Please reload

Arkisto
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle