MATERIAALIT SISUSTAMISEN AMMATTILAISILLE
JAB ANSTOEZT
 

Jab Anstoetz tunnetaan maailmalla laadukkaiden mattojen valmistajana. Mattovalikoima käsittää sekä irtomatot että kokolattiamatot. Mattoja valmistetaan vakikokoisina sekä asiakkaan omien mittojen mukaisesti. Jokainen matto viimeistellään näyttävällä kantilla tai päärmeellä, värin ja materiaalin voit valita itse. Mattoja valmistetaan villasta, sisalista, puuvillasta, viskoosista, kookoskuidusta ja keinokuiduista. Valtaosa mattomateriaaleista sopii julkisiin tiloihin kovan kulutuksenkeston ja paloturvallisien materiaalien ansiosta.

TURVALLISUUS
Valtaosa matoista on allergiatestattuja, sertifikaatti merkitty ko. mattomalliin. Lattialämmitykseen sopivat matot merkitty ko. mattomalliin. Tilausaika on noin 3-4 viikkoa riippuen mallista. 

Matot kudotaan koneellisesti mutta kanttaukset, päärmeet ja viimeistelytyöt tehdään ammattimaisesti käsityönä.
KORKEA LAATU

JABIN valikoiman korkea laatu näkyy mattojen yksityiskohdissa, laadukkaissa ja tutkituissa materiaaleissa. Näyttävät kanttaus ja päärmevaihtoehdot tuovat mattoihin toivottua yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Sisustussuunnitelman vaatimat värit ja materiaalit löytyvät laajoista mallikirjoistamme. Näytemallit tilaamme veloituksetta.

JAB Anstoetzin matot suunnitellaan ja valmistetaan Saksassa.  Lisätietoa ww.jab.de.

Mkaksi Oy Ltd

Tähdenlennonkuja 1

FI-02240 Espoo Finland

 

Avoinna: Ma - Pe

Klo 9 - 17

Puh: + 358 400 30 9000

Open: Monday – Friday

From 9 am to 5 pm
Tel. + 358 400 30 9000

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle